Een fantastische sportschool voor mensen die op korte termijn veel resultaat willen behalen! Ik ben een ‘luie’ sporter, maar met de Milon cirkel, waarin alles op het pasje staat die eenvoudig in het apparaat word gestopt en precies alles instelt op mijn lengte en gewicht, daar wordt ik écht blij van! Dit is precies wat ik nodig heb in mijn drukke leventje, snel, efficiënt, veel effect en toch in een relatief korte tijd! Ga zo door toppers!!!!

Olivia Trouwt

Al vanaf het eerste begin sport ik bij EMC. Ongelooflijk! Zo'n lange periode heeft nog géén enkele sportschool voor elkaar gekregen. En EMC fixt dit gewoon! Wat mij zo aantrekt en stimuleert is de vriendelijke, geïnteresseerde, professionele en persoonlijke begeleiding. Ik ben géén lidmaatschapnummer, maar Elle. Het altijd warme welkom bij binnenkomst is nèt dat laatste zetje dat zorgt dat de knop omgaat en ik klaar ben om te knallen. Om 35min. later voldaan èn met een smile weer naar huis te gaan. Ook de altijd gezellige en niet competitieve sfeer en ruime openingstijden zijn erg prettig en stimulerend. Top bedrijf!

Elle Verberkt

Hele fijne sportschool. Heel gezellig en gemoedelijk en erg fijn personeel. Onderling ook erg gezellig allemaal. Ik doe zowel de milon als de infra rood en ik ben in een half jaar tijd 11 kilo afgevallen. Bevalt me zo goed dat ik nog zeker een jaar door ga. De milon heb je in 35 min gedaan dus past mooi in mijn de drukke leventje. En ben sinds dat ik sport een stuk fitter geworden. Echt een aanrader om bij EMC slank & fit te gaan sporten.

Wendy Gijsbers

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan contact op!