Infrarood Training

De Infrarood Training is een zweettherapie die ervoor zorgt dat u tot 5 keer meer calorieën verbrandt dan normaal. Eén trainingsessie is 5x zo effectief als een normale trainingssessie. Tevens werkt infrarood positief op uw humeur. Zo wordt lichttherapie al ruime tijd ingezet bij depressies. U zult u top voelen, en de Infrarood Training zal bijdragen aan een mooiere en jongere huid meteen al na de eerste sessie.

Infrarood Training in combinatie met de Milon Cirkel:

Om een maximaal resultaat te bereiken, raden wij u aan om de infraroodtraining in combinatie met de milontraining te volgen. Na de training neemt u 25 minuten plaats in de infraroodtunnel of de infrarooddeken. De infraroodstraling van de tunnel/deken geeft een stimulans voor extra naverbranding waardoor de training nog meer werking heeft. Tevens geeft het een zeer ontspannen effect.

Indien u last heeft van zogenoemde “probleemzones” adviseren wij een BB wrap voor deze zone. Voor meer informatie verwijzen wij u naar één van onze specialistes.

Vraag nu jouw Gratis Kennismakingsgesprek voor de Infrarood Training aan!

 

NU: Ruimere Openingstijden!

Beste sporters, Omdat wij jullie meer gelegenheid willen bieden om bij ons te komen sporten, hebben wij per 1 maart onze ope...

Lees meer

AVI-SLANK: Eiwitshakes en groene thee

EMC Slank & Fit heeft de AVI-SLANK producten. Probeer het nu bij ons op de club!

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.