Infrarood Training

De Infrarood Training is een zweettherapie die ervoor zorgt dat u tot 5 keer meer calorieën verbrandt dan normaal. Eén trainingsessie is 5x zo effectief als een normale trainingssessie. Tevens werkt infrarood positief op uw humeur. Zo wordt lichttherapie al ruime tijd ingezet bij depressies. U zult u top voelen, en de Infrarood Training zal bijdragen aan een mooiere en jongere huid meteen al na de eerste sessie.

Infrarood Training in combinatie met de Milon Cirkel:

Om een maximaal resultaat te bereiken, raden wij u aan om de infraroodtraining in combinatie met de milontraining te volgen. Na de training neemt u 25 minuten plaats in de infraroodtunnel of de infrarooddeken. De infraroodstraling van de tunnel/deken geeft een stimulans voor extra naverbranding waardoor de training nog meer werking heeft. Tevens geeft het een zeer ontspannen effect.

Indien u last heeft van zogenoemde “probleemzones” adviseren wij een BB wrap voor deze zone. Voor meer informatie verwijzen wij u naar één van onze specialistes.

Vraag nu jouw Gratis Kennismakingsgesprek voor de Infrarood Training aan!

 

 

Update i.v.m. Coronavirus

Bij EMC Slank & Fit dragen wij zorg voor ieders gezondheid. Er zijn daarom al eerder, extra hygiëne maatregelen getroffen.

Lees meer

Vanaf 19 mei 2021 weer zeven dagen per week geopend

Beste sporters, Na een bizarre start van dit jaar hebben we besloten om vanaf 19 mei 2021 op woensdag  w...

Lees meer
Meer nieuws