Weten of EMC Slank & Fit dé sportschool voor jou is?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Bakel? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met afvallen, van je pijnklachten afkomen of je conditie te verbeteren? Dan is EMC Slank & Fit in Bakel dé sportschool voor jou, met o.a. Milon Cirkel en Infrarood Training.

Lidmaatschap op maat: 5 vragen

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij EMC Slank & Fit. Daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 5 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

Sportschool EMC Slank & Fit in Bakel is dé plek voor de Milon Cirkel en Infrarood Training. Bij EMC Slank & Fit ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Benieuwd of EMC Slank & Fit de juiste sportschool voor jou is? Doe de lidmaatschapstest!

Update i.v.m. Coronavirus

Bij EMC Slank & Fit dragen wij zorg voor ieders gezondheid. Er zijn daarom al eerder, extra hygiëne maatregelen getroffen.

Lees meer

Vanaf 19 mei 2021 weer zeven dagen per week geopend

Beste sporters, Na een bizarre start van dit jaar hebben we besloten om vanaf 19 mei 2021 op woensdag  w...

Lees meer
Meer nieuws