Weten of EMC Slank & Fit dé sportschool voor jou is?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Bakel? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met afvallen, van je pijnklachten afkomen of je conditie te verbeteren? Dan is EMC Slank & Fit in Bakel dé sportschool voor jou, met o.a. Milon Cirkel en Infrarood Training.

Lidmaatschap op maat: 5 vragen

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij EMC Slank & Fit. Daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 5 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

  • * velden zijn verplicht.

Sportschool EMC Slank & Fit in Bakel is dé plek voor de Milon Cirkel en Infrarood Training. Bij EMC Slank & Fit ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Benieuwd of EMC Slank & Fit de juiste sportschool voor jou is? Doe de lidmaatschapstest!

NU: Ruimere Openingstijden!

Beste sporters, Omdat wij jullie meer gelegenheid willen bieden om bij ons te komen sporten, hebben wij per 1 maart onze ope...

Lees meer

AVI-SLANK: Eiwitshakes en groene thee

EMC Slank & Fit heeft de AVI-SLANK producten. Probeer het nu bij ons op de club!

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.